huset_40x50.jpg

Fotograf Micke Sandström

En kaffe med porträtt tack! 10 juni.

Välkommen till Hörningsberg i Eskilstuna för en kopp kaffe och ett porträtt. Lördagen den 10:e juni mellan kl 13.00-16.30 håller jag ”En kaffe med porträtt tack!” för tredje gången.

Vad är ”En kaffe med porträtt tack!” 
Det är ett koncept som jag kom på för några år sedan. Jag tänkte då, hur kan man kombinera en trevlig dag med fika, lek, samtal och fotografering? Och det är precis vad det är. Du kan komma själv om du vill, eller kom med din familj eller kompis. I trädgården får ni gott fika och kan sitta och ta det lugnt och prata som man brukar när man fikar, har du barn kanske han/hon vill leka med andra barn i trädgården. 

Sedan när du/ni känner att ni vill fotograferas så säger ni bara till. Och då hittar vi en lämplig plats i trädgården eller huset där porträtt tas.

Priser
Kommer du ensam kostar det 100 kr och kommer ni som par eller familj kostar det 200 kr. Betalning görs på plats, kontant, swish eller betalkort.

Vad ingår?
I priset ingår det en fika med kaffe/saft och fikabröd. Porträttfotografering ingår av dig eller din familj. En digital högupplöst bild ingår.

Provbilder mailas hem till er efteråt där ni då får välja ut en högupplöst bildfil som ingår i priset, väljer ni fler digitala bildfiler så tillkommer 150kr/st. 

Fotoutskrifter kan sedan beställas om ni vill från 250kr beroende på storlek.

Vilken typ av porträtt?
Jag tar personporträtt, barnporträtt eller familjeporträtt. Har du/ni själva en bildidé som går att genomföra så försöker jag självklart lösa det. Så ta med egen rekvisita, extra ombyte om ni önskar göra något speciellt på er bild

Hur många bullar går åt?
Fem eller femtio? För att veta hur många bullar bagarn ska baka så vill jag att ni anmäler er genom att skicka ett mail till micke@mickesandstrom.com senast den 4/6 och skriva t.ex ”Vi kommer tre stycken och vi vill alla äta bullar…”

Varmt välkomna!
/Fotograf Micke Sandström

Plats: Flackstavägen 13
När: Den 10/6 mellan kl 13.00-16.30

P.S Skulle vädret inte tillåta utomhusfotografering så ställs det in och ett annat datum kommer då istället.