pikk.jpg

Hej.

Välkommen till mickesandstrom.com. Här kan du se lite av mitt arbete, och även komma i kontakt med mig om du behöver en fotograf.
/Micke

56 782 tack!

56 782 tack!

Att jag stöder Hjärt-Lungfonden är ingen nyhet för många av er. En av anledningarna till att jag vill stödja forskningen kring hjärtsjukdomar är att jag själv har haft ett medfött hjärtfel. Mitt medfödda blåsljud gjorde till slut att min aorta utvidgades och nådde en gräns då det blev dags för operation. Det felet är nu åtgärdat genom en stor operation som jag gjorde den 11/2 2013. På operationen så byttes en del av min aorta ut samt att dom satte in en metallklaff. Idag mår jag bra och det mycket tack vare forskningen.

Under de senaste åren har jag skänkt signerade fotografier till fonden. Fotografierna har signerats av artisterna. Och här nedan ser ni hur mycket pengar som mina signerade fotografier har dragit in hittils till Hjärt-Lungfonden. Om ni vill stödja finns det även andra sätt som ni kan läsa mer om här.

Totalt har det blivit fantastiska 56 782 kr till Hjärt-Lungfonden.

Det magiska ljuset

Det magiska ljuset

Nu med webshop

Nu med webshop

0