pikk.jpg

Hej.

Välkommen till mickesandstrom.com. Här kan du se lite av mitt arbete, och även komma i kontakt med mig om du behöver en fotograf.
/Micke

60 002 tack!

60 002 tack!

Att jag stöder Hjärt-Lungfonden är ingen nyhet för många av er. En av anledningarna till att jag vill stödja forskningen kring hjärtsjukdomar är att jag själv har haft ett medfött hjärtfel. Mitt medfödda blåsljud gjorde till slut att min aorta utvidgades och nådde en gräns då det blev dags för operation. Det felet är nu åtgärdat genom en stor operation som jag gjorde den 11/2 2013. På operationen så byttes en del av min aorta ut samt att dom satte in en metallklaff. Idag mår jag bra och det mycket tack vare forskningen.

Under de senaste åren har jag skänkt signerade fotografier till fonden. Fotografierna har signerats av artisterna. Och här nedan ser ni hur mycket pengar som mina signerade fotografier har dragit in hittils till Hjärt-Lungfonden. Om ni vill stödja finns det även andra sätt som ni kan läsa mer om här.

Totalt har det blivit fantastiska 60 002 kr till Hjärt-Lungfonden.

Glada Änkan på Kungliga Operan

Glada Änkan på Kungliga Operan

Vi – en okänd opera av Bach? Norrlandsoperan

Vi – en okänd opera av Bach? Norrlandsoperan

0